Brand-Weizen
Paviljoen

Boels Rental
Paviljoen

Brauhaus Brand
Paviljoen

Meer informatie over tickets

Vanaf 21 april 2017 16.00 uur zijn de tickets voor Oktoberfeest Sittard 2017 te koop. U kunt deze tickets kopen via het internet (online) en bij de fysieke voorverkoopadressen (offline). Mits voorradig kunt u ook aan de dagkassa op de avond zelf nog kaarten kopen. Per ticket/ kaart betaalt u servicekosten. Bij evenementen en festivals is het gebruikelijk om deze los van de ticketprijs te communiceren. Bij theater en bioscoop zitten de servicekosten verwerkt in de ticketprijs en merkt u dus niet dat u deze betaalt. Van deze servicekosten wordt de complete infrastructuur en het systeem betaald om de kaartverkoop te automatiseren. Het is niet mogelijk om tickets na aankoop te retourneren.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in het programma.

Servicekosten verschillen bij online en offline verkoop

Servicekosten online

Online betaalt u € 1,50 servicekosten per bestelling en € 1,00 servicekosten per ticket. 

  • Hoeveel tickets u ook koopt per bestelling, de servicekosten voor die hele bestelling zijn € 1,50 euro. Per ticket betaalt u altijd € 1,00.
  • U kunt online maximaal 10 gewone tickets kopen per bestelling, en 2 Frühe Fögel tickets per bestelling kopen. Dit is het maximale dat het systeem toe laat in verband met inkopen van grote hoeveelheden kaarten, die mogelijk weer worden doorverkocht.
  • Bij online aankoop van kaarten betaalt u ook transactiekosten. Dit zijn de kosten die uw bank u berekent voor het doen van een online aankoop. Deze tarieven verschillen per betaalmethode. Meer informatie vindt u bij uw bank.
  • U krijgt een e-mail met de tickets als PDF-bestand toegevoegd. U print het PDF-bestand uit en neemt deze mee naar de ingang.
  • U kunt de tickets ook laten opsturen per post. Let op: hiervoor betaalt u extra!

Servicekosten offline

Offline zijn kaarten te koop bij Music Machine, de VVV Limburgwinkel, Hendriks Mode Sittard en Augustus van Neer. Hier betaalt u € 2,00 servicekosten per ticket. Hiervan gaat € 1,00 per ticket naar het voorverkoopadres.

  • Ook zijn tickets in de voorverkoop te krijgen bij alle Primera winkels (klik om een Primera vestiging bij u in de buurt te vinden). In Sittard zijn de kaarten te koop bij Primera aan de Helstraat, tegenover het ABC winkelcentrum.

Let op: In tegenstelling tot onze offline verkoop waar u € 2,00 servicekosten per ticket betaalt (ongeacht de ticketprijs), hanteert Primera een variabele toeslag per ticket, hieronder een overzicht van de kosten:

Ticketprijs

Servicekosten per ticket

€0,00 - €10,00 €1,99
€10,01 - €15,00 €2,49
€15,01 - €20,00 €2,99
€20,01 - €30,00 €3,25
 
Brand bier
Boels rental