12 t/m 17
OKTOBER 2018
In de historische
binnenstad van Sittard

De kermis

Op het oktoberfeest staat, naast de grote paviljoens, ook een uitgebreide kermis. maar liefst 65 spectaculaire attracties staan op het oktoberfeest waarmee meteen ook een mooie najaarskermis staat opgesteld met aanbod voor jong en oud!

Het kloppend hart van het Oktoberfeest in Sittard is en blijft de kermis. Ieder jaar groeit de kermis, in attractieaantallen óf in grootte. Het thema van dit jaar is hoog, hoger, hoogst! Wat vooral opvalt aan de Oktoberkermis is de variatie in attracties en eetzaken. Grote, kleine, enge, opzwepende, tenenkrommende en spannende attracties nemen ook dit jaar weer een plekje in op de route vanaf de Markt naar de Schootsvelden toe en zetten de historische binnenstad van Sittard letterlijk op zijn kop.

Bijzonder sfeervol en betaalbaar

De Oktoberfeest kermis in Sittard is met recht een bijzondere binnenstadkermis. Geliefd onder vele bezoekers uit Nederland én het buitenland. Hier is het echt gezellig. Ieder plein is een kermis op zich, overal kun je beleven, proeven, ruiken en genieten van het typische kermisgevoel. Én het is een kermis voor iedereen. Jong en oud, en ook nog betaalbaar!

Gemeente Sittard-Geleen vindt het belangrijk dat je een hele dag kunt profiteren van alles wat de veelzijdige stad te bieden heeft. Daarom variëren de prijzen van de attracties tussen de €1,50 en €2,-, met enkele uitzonderingen die daar licht bovenuit stijgen.

Ook aan de inwendige bezoeker is gedacht

Op het gehele terrein staan de heerlijkste eettentjes met onder andere Reifkuchen, braadworst, oliebol, suikerspin, ijs, popcorn, spareribs en kotelet; teveel om op te noemen. Niemand hoeft zich op het Oktoberfeest in Sittard te vervelen of van de honger om te komen.

Op woensdag 18 oktober  familiemiddag met sterk gereduceerde prijzen.

Attractielijst 2017

Grootvermaak

Lunapark - Cakewalk
Autoscooter
Doolhof Rue de Paris
Freestyle wip 
Speed Rups
Reuzenrad Sky Club 
Breakdance Future Dance
Funhouse - Happy Farm
Turbo Polyp
Around the World
Spinning Coaster Wilde muis
Now Limit Booster
Rock-itt 

Kindervermaak

Tea Cups
Jungle Cars
Bungee Trampoline
Bayern Express
Carrousel

Spelzaken

Toys World - Lijntrek
Fotoschietsalon
Lucky Cranes
Lucky Duck
Pusher
Aqua Blasta
Feed the Frog
Bussensport
Ballenfontein

Eetzaken

Pinda Popcorn
Wafelkraam
Royal Montélimar
Suikerspin
Noten - popcorn - suikerspin
Reibekuchen / champignons
Gebakkraam
Suikerwerk / Nougat
Vietnamese Loempia's
Vispaleis Familie van Wijk
Kermiscafé
Ijssalon + fruit in chocolade
Spaanse Churros
Curly Chips
Holzkohlegrill, Braywurststand
Schwenkhütte
Snackbar

 
Brand bier
Boels rental