21 t/m 26 
OKTOBER 2022
In de historische
binnenstad van Sittard
 
 

Zuidlease Almhütte

In de Zuidlease Almhütte kun je met een gezelschap genieten van heerlijke Duitse gerechten, diverse soorten Weizen en passende live-muziek.

Je kunt in onze Oostenrijkse hut de middag of  avond beginnen (bijvoorbeeld voor aanvang van het bezoek aan een van de grote feestpaviljoens) of eindigen.

De Almhütte brengt de originele Oostenrijkse “Hüttenflair” regelrecht uit de bergen van Tirol naar het Oktoberfeest Sittard. De hut is gebouwd in Oostenrijk door echte vakmensen  volgens Oostenrijks voorbeeld uit hout met massieve balken en voorzien van prachtige houten façade. Binnen is de Almhütte ingericht met originele houten meubels, voorzien van authentieke decoratie en straalt kwaliteit uit.

Middels een speciaal transport reist deze hut af naar het grootste najaarsfeest van het Zuiden in Sittard.

Je kunt vooraf een arrangement kopen of op goed geluk binnenlopen in de Zuidlease Almhütte voor een hapje en een drankje.

De hut is ook exclusief af te huren voor gezelschappen met meer dan 80 personen ,denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, of relatieavond op maat.

* In de Zuidlease Almhütte kunt u betalen met consumptiebonnen

Boek je arrangement

Via de link 'koop tickets' kun je de arrangementen boeken. Kies een dag en een tijdsblok, voeg de arrangementen (per persoon!) toe aan je winkelwagen en reken af. Je ontvangt de tickets via het opgegeven mailadres.

Neem je tickets mee naar de Zuidlease Almhütte, digitaal of geprint.