11 t/m 16
OKTOBER 2019
In de historische
binnenstad van Sittard

Zuidlease Almhütte

Dit jaar introduceert het Oktoberfeest in Sittard wederom een primeur, namelijk een échte originele houten Almhütte op onze Oktober Wiesn!

In de Zuidlease Almhütte kun je met een gezelschap genieten van heerlijke Duitse gerechten, diverse soorten Weizen en passende live-muziek met o.a. Wiesnhammer.

Je kunt in onze Oostenrijkse hut de middag of  avond beginnen (bijvoorbeeld voor aanvang van het bezoek aan een van de grote feestpaviljoens) of eindigen.

De Almhütte brengt de originele Oostenrijkse “Hüttenflair” regelrecht uit de bergen van Tirol naar het Oktoberfeest Sittard. De hut is gebouwd in Oostenrijk door echte vakmensen  volgens Oostenrijks voorbeeld uit hout met massieve balken en voorzien van prachtige houten façade. Binnen is de Almhütte ingericht met originele houten meubels, voorzien van authentieke decoratie en straalt kwaliteit uit.

Middels een speciaal transport reist deze hut af naar het grootste najaarsfeest van het Zuiden in Sittard.

Je kunt tijdens de Oktoberfeestdagen gewoon binnenlopen in de Zuidlease Almhütte voor een hapje en een drankje, maar een tafel reserveren wordt sterk aangeraden (want vol=vol!). De hut is ook exclusief af te huren voor gezelschappen met meer dan 100 personen , denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, of relatieavond op maat. 

* In de Zuidlease Almhütte kunt u betalen middels consumptiebonnen

Reserveren

Voor meer informatie en reserveren:

E-mail

Menukaart

Download de pdf met meer informatie, In de Almhütte wordt gewerkt met een menukaart en arrangementen. Daarnaast kunnen er nog extra consumptiebonnen worden ingekocht bij arrangement.

Menukaart (pdf)

 
Brand bier
Boels rental