12 t/m 17
OKTOBER 2018
In de historische
binnenstad van Sittard

Miss Oktoberfeest 2018

Miss Oktoberfeest Sittard 2017

Voor de zesde maal riepen Quant magazine en Oktoberfeest Sittard ‘Miss Oktoberfeest Sittard 2017’ uit. Afgelopen jaar was Veerle Savelkoul (21) uit Sittard de gelukkige. Zij was de opvolgster van Elise Schreuders.

Ze werd op 1 oktober tijdens een modeshow van Lederhosenland op de Markt in Sittard voorgesteld aan het publiek, waarna Veerle op 13 oktober in Brauhaus Brand gekroond werd door burgemeester Sjraar Cox. Samen openden zij vervolgens het feest en namen deel aan de Oktoberfeestparade op de speciaal gedecoreerde praalwagen.

Veerle: “Het was eerst heel onwerkelijk. Ik dacht: dit kan niet echt waar zijn. Ik word toch niet echt Miss Oktoberfeest Sittard 2017. Toen het eenmaal tot me doordrong, ben ik helemaal uit mijn dak gegaan  samen met mijn zusje, ouders en oma. Iedereen was gelijk superenthousiast en het was één groot feest. Ik heb altijd gezegd: ooit wil ik Miss Oktoberfeest Sittard worden. Vorig jaar was ik helaas net te jong. Dit jaar was het dan eindelijk mijn kans. Er is natuurlijk maar één ding dat elk meisje uit Sittard wil worden. Dat is Miss Oktoberfeest Sittard! Momenteel studeer ik aan de PABO, waar ik nu in het tweede jaar zit. Daarnaast werk ik bij een Escape Room, wat ook een van mijn grootste hobby’s is samen met handballen bij Sittardia. Als bezoeker is het Oktoberfeest Sittard geweldig, maar als Miss Oktoberfeest Sittard maak je pas echt alles mee en daar ga ik met volle teugen van genieten. Verder hoop ik dat het voor iedereen een onvergetelijk feest wordt en als Miss Oktoberfeest 2017 weet ik al dat het een geweldige tijd wordt waar ik nog heel lang aan terug denk.”

Quant magazine is een uitgave van buro 046. Partners van Miss Oktoberfeest Sittard: Lederhosenland Sittard, Wendy’s Bibob en Sittard-Geleen Taxiservice.

Miss Oktoberfeest Sittard 2018

Weet jij een geschikte dame of ben jij zelf de beste kandidaat? De dame in kwestie kan zich hieronder aanmelden.

Lees wel eerst even de algemene voorwaarden door.

Ben je daarmee akkoord, dan meld je aan!

Inschrijfformulier

 
Brand bier
Boels rental