12 t/m 17
OKTOBER 2018
In de historische
binnenstad van Sittard

Miss Oktoberfeest 2017

Miss Oktoberfeest Sittard 2017

Veerle Savelkoul is Miss Oktoberfeest Sittard 2017

Voor de zesde maal roepen Quant magazine en Oktoberfeest Sittard ‘Miss Oktoberfeest Sittard 2017’ uit. Dit jaar is Veerle Savelkoul (21) uit Sittard de gelukkige. Zij is de opvolgster van Elise Schreuders.

Zondag 1 oktober wordt Veerle tijdens een modeshow van Lederhosenland op de Markt in Sittard voorgesteld aan het publiek, waarna Veerle op 13 oktober in Brauhaus Brand gekroond wordt door burgemeester Sjraar Cox. Samen openen zij vervolgens het feest en nemen deel aan de Oktoberfeestparade op de speciaal gedecoreerde praalwagen.

Veerle: “Het was eerst heel onwerkelijk. Ik dacht: dit kan niet echt waar zijn. Ik word toch niet echt Miss Oktoberfeest Sittard 2017. Toen het eenmaal tot me doordrong, ben ik helemaal uit mijn dak gegaan  samen met mijn zusje, ouders en oma. Iedereen was gelijk superenthousiast en het was één groot feest. Ik heb altijd gezegd: ooit wil ik Miss Oktoberfeest Sittard worden. Vorig jaar was ik helaas net te jong. Dit jaar was het dan eindelijk mijn kans. Er is natuurlijk maar één ding dat elk meisje uit Sittard wil worden. Dat is Miss Oktoberfeest Sittard! Momenteel studeer ik aan de PABO, waar ik nu in het tweede jaar zit. Daarnaast werk ik bij een Escape Room, wat ook een van mijn grootste hobby’s is samen met handballen bij Sittardia. Als bezoeker is het Oktoberfeest Sittard geweldig, maar als Miss Oktoberfeest Sittard maak je pas echt alles mee en daar ga ik met volle teugen van genieten. Verder hoop ik dat het voor iedereen een onvergetelijk feest wordt en als Miss Oktoberfeest 2017 weet ik al dat het een geweldige tijd wordt waar ik nog heel lang aan terug denk.”

Quant magazine is een uitgave van buro 046. Partners van Miss Oktoberfeest Sittard: Lederhosenland Sittard, Wendy’s Bibob en Sittard-Geleen Taxiservice.

Meer info volgt

 
Brand bier
Boels rental