13 t/m 18
OKTOBER
In de historische
binnenstad van Sittard

15 jaar Oktoberfeest Sittard: Grenzeloze show!

We hebben al veel mooie avonden mogen beleven tijdens alle edities van het Oktoberfeest in Sittard, maar de slotavond van de 15e editie, op woensdag 16 oktober, gaat alles overtreffen! Deze Grenzeloze avond wordt ons cadeau aan jullie, onze trouwe bezoeker.

Speciaal voor de slotavond met ons Grenzeloze programma wordt er, naast het nieuwe grote showpodium, nóg een extra podium geplaatst. Ook de lichtshow wordt tijdens deze avond uitgebreid met nog nooit eerder vertoonde effecten. Dit omdat wij jullie deze avond een programma gaan presenteren met maar liefst 15 LIVE-acts!

15 LIVE-acts die het Oktoberfeest Sittard in de afgelopen 15 jaar vertegenwoordigen, maar ook acts die de komende 15 jaar gaan inluiden.

Een avond met ontmoetingen van oude bekenden, maar ook een avond met nieuwe gezichten. Een avond met grote internationale namen, maar ook een avond waar de grote regionale helden een podium krijgen.

Een avond met een hoog meezing-sjoenkel-feestgehalte, maar ook een avond waar het sentiment een rol gaat spelen.

Ons cadeau, een waanzinnige Grenzeloze show met 15 LIVE acts die zich in het tijdsbestek van 5 uur voor u gaat voltrekken.

Wie komt er dan

?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?...

Inderdaad! 15 vraagtekens die garant staan voor kwaliteit, verrassing, stimmung, entertainment, meezingen, sjoenkelen, polonaise, liefde, lachen, emotie, plezier en nog veel meer.

We gaan niet verklappen wie er komen, wel weten we dat de 15 vraagtekens 15 namen vertegenwoordigen die de jubileumshow ’15 jaar Oktoberfeest Sittard’ alle eer zullen aandoen!

Laat je verrassen en zorg vooral dat je erbij bent!