11 t/m 16
OKTOBER 2019
In de historische
binnenstad van Sittard

Brauhaus Brand

Arrangementen

individueel en groepen
Het is ook mogelijk een arrangement te boeken voor het Brauhaus Brand. Arrangementen zijn te boeken per persoon maar er zijn ook groeps reserveringen mogelijk.

HET BRAUHAUS BRAND

Met trots presenteren wij voor het zevende jaar het Brauhaus Brand paviljoen met wederom een prachtig programma. Dit feestpaviljoen is exclusief voor het Oktoberfeest in Sittard in samenwerking met de Brand Bier Brouwerij ontworpen. 

U waant zich op een zonnige oktobermiddag op de binnenplaats van de Brandbrouwerij. Lange tafels en banken, bediening in Trachtenkleding met op de achtergrond de koperen brouwketels en het glooiend Limburgs heuvelland. Voeg hierbij een muzikaal programma met topartiesten en de avond is geslaagd.


Op vrijdagavond 12 oktober starten we met een Top Oostenrijkse avond met Zillertaler Mander, Zillertal Pur en Die Cramer Almdudler DJ's.
Entree € 21,00

Op zaterdagavond 13 oktober geniet u van een Oostenrijkse topavond met die Fetzig’n aus dem Zillertal, Zillertaler Haderlumpen en Die Cramer Almdudler DJ's. 
Entree € 21,00.

Op zondagmiddag 14 oktober starten we het traditioneel frühshoppen gevolgd door optredens van Dirgelländer Muzikanten,  Gaudi middag met Münchner Zwietracht en uiteraard Die Cramer Almdudler DJ's. 

Op dinsdagavond 16 oktober organiseert Kiwanis Land van Gulick, in samenwerking met het Oktoberfeest in Sittard een speciale Charity avond in het Brauhaus Brand paviljoen. Tijdens deze avond kunnen gasten genieten van een all-in arrangement waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel zal gaan, onder het motto ‘Serving the children of the world’.
Wil je er graag bij zijn? Ga dan snel naar www.kiwanislvg.nl en reserveer een tafel! Ook is het mogelijk om hier een vrijwillige donatie te doen en je warme Oktoberfeesthart te laten spreken. 


Datum

Paviljoen open

Programma

EntreeVrijdag   
12 oktober


19:30 uur

Zillertaler Mander, Zillertal Pur, Die Cramer
Almdudler DJ's


€21,00*

 
Zaterdag 13 oktober

19.30 uur

Die Fetzig'n,  Zillertaler 
Haderlumpen,  Die Cramer Almdudler DJ's


€21,00*

 
Zondag 
14 oktober


13:00 uur

Frühschoppen met Dirgelländer Muzikanten,
Die Cramer Almdudler DJ's, 
Münchener Zwietracht


Gratis

 
Maandag 15 oktober

18:30 uur

Brauhaus Brand arrangement
Münchener Zwietracht,  Die Cramer 
Almdudler DJ's


Besloten

 
Dinsdag
16 oktober


20:00 uur

Charity avond
Waarbij een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat.
Münchner Zwietracht, DJ’s die Cramer Almdudler. Bestel je kaarten via www.kiwanislvg.nl


   * incl. BTW en Excl. servicekosten


 
Brand bier
Boels rental