12 t/m 17
OKTOBER 2018
In de historische
binnenstad van Sittard

Brauhaus Brand

Arrangementen

individueel en groepen
Het is ook mogelijk een arrangement te boeken voor het Brauhaus Brand. Arrangementen zijn te boeken per persoon maar er zijn ook groeps reserveringen mogelijk.

HET BRAUHAUS BRAND

Met trots presenteren wij voor het zesde jaar het Brauhaus Brand paviljoen met wederom een prachtig programma.Dit feestpaviljoen is exclusief voor het Oktoberfeest in Sittard in samenwerking met de Brand Bier Brouwerij ontworpen.

U waant zich op een zonnige oktobermiddag op de binnenplaats van de Brandbrouwerij. Lange tafels en banken, bediening in Trachtenkleding met op de achtergrond de koperen brouwketels en het glooiend Limburgs heuvelland. Voeg hierbij een muzikaal programma met topartiesten en de avond is geslaagd.

Op vrijdag starten we met een Top Oostenrijkse avond met Die Oberkrainer Polka Mädels, Die Mayrnhofner en Die Cramer Almdudler DJ's. Entree € 21,00

Op zaterdag geniet u van een Oostenrijkse topavond met Marc Pircher im Trio, Zillertaler Haderlumpen en Die Cramer Almdudler DJ's.
Entree € 21,00.

Op zondagmiddag starten we het traditioneel frühshoppen gevolgd door optredens van Holand'Anka, Die Cramer Almdudler DJ's, Gaudi middag met Die Blechblos'n en diverse Limburgse artiesten.

Op dinsdagavond 17 oktober organiseert het Oktoberfeest in Sittard samen met Kiwanis Land van Gulick een speciale Charity Abend in het Brauhaus Brand paviljoen. Tijdens deze avond kunnen gasten genieten van een all-in arrangement waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel zal gaan. Het goede doel dat hiervoor is uitgekozen is de Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg. Wil je er graag bij zijn? Ga dan snel naar http://www.kiwanis-landvangulick.nl/ en bestel je kaarten! Ook is het mogelijk om hier een vrijwillige donatie te doen en je warme Oktoberfeesthart te laten spreken. 

DatumPaviljoen openProgrammaEntree 
Vrijdag
13 oktober
19:30 uur Die Oberkrainer Polka Mädels, Die Mayrnhofner, Die Cramer
Almdudler DJ's
€21,00*
Zaterdag 14 oktober 19.30 uur Marc Pircher im Trio, Zillertaler
Haderlumpen en Die Cramer
Almdudler DJ's
€21,00*
Zondag
15 oktober
13:00 uur Frühschoppen met Holand'Anka,
Die Cramer Almdudler DJ's,
Die Blechblos'n en diverse Limburgse artiesten
Gratis
Maandag 16 oktober 18:30 uur Brauhaus Brand Arrangement
Die Blechblos'n en Die Cramer
Almdudler DJ's
Besloten

Dinsdag
17 oktober

20:00 uur All-in arrangement waarbij een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat.
Die Blechblos’n, DJ’s die Cramer Almdudler. Bestel je kaarten via www.kiwanis-landvangulick.nl 
€60,00** incl. BTW en Excl. servicekosten

 
Brand bier
Boels rental