Lees deze informatie goed door vóór het kopen van je tickets!

Met de komst van het nieuwe Brand Weizen paviljoen zullen er ook in de ticketverkoop enkele veranderingen plaatsvinden. Dit nieuwe paviljoen wordt uitgebreid met een balkon met zitplaatsen. Hierdoor zijn er dit jaar 4 soorten tickets te koop. Ticketverkoop start 22 april.

1. Passe-Partouts

Met dit passe-partout heb je alle dagen toegang tot het balkon, maar je mag ook tussendoor naar de begane grond. Op het balkon heb je met deze passe-partout toegang tot de zitplaatsen geldig voor balkon passe-partouts.

Veld passe-partout

Met dit passe-partout heb je alleen toegang tot een staanplaats op de begane grond van het Brand Weizen paviljoen van vrijdag 11 tot en met woensdag 16 oktober (hetzelfde passe-partout als voorgaande jaren).

Balkon passe-partout

nieuw!

Met dit passe-partout heb je alle dagen toegang tot de zitplaatsen op het balkon geldig voor balkon passe-partouts.*

*Het balkon passe-partout geeft recht op een zitplaats, maar geen vaste gereserveerde zitplaats op nummer. Het aantal beschikbare balkon passe-partouts is berekend op acht personen aan één tafel. Zit je met minder dan acht personen aan één tafel? Dan worden er andere mensen aan je tafel geplaatst. Het ter plaatse reserveren c.q. vrijhouden van zitplaatsen is niet toegestaan. Bij het aanschaffen van balkon passe-partouts ga je akkoord met de huisregels omtrent balkon passe-partouts.

2. Dagtickets

Ook dit jaar kun je  een dagticket kopen voor het Brand Weizen paviljoen. Naast deze dagtickets (staanplaats begane grond) is het nu ook mogelijk om op het balkon voor één avond een tafel te reserveren voor 8 personen.

Dagtickets

Voor alle dagen is het net als voorgaande jaren mogelijk een dagticket te kopen. Deze tickets geven alleen toegang tot de begane grond en zijn alleen geldig op de avond waarvoor het ticket is gekocht.

Tafelticket balkon (8 personen)

Nieuw!

Met dit ticket heb je recht op een gereserveerde tafel op het balkon, waar je aan tafel bediend wordt. De ticketprijs voor deze tafel is gebaseerd op 8 personen. Bij het kopen van het ticket (alleen via de website) krijg je uiteindelijk 8 tickets met een tafelnummer erop. Deze bezoekers krijgen bij binnenkomst een bandje waarmee zij naar boven kunnen naar het desbetreffende gedeelte. In dit gedeelte worden bezoekers aan de tafel bediend.

Heb je vragen inzake tickets? Mail dan naar
Voor overige paviljoens blijven de tickets hetzelfde als voorgaande jaren.

Meer informatie over tickets

Vanaf 22 april 2019 16.00 uur zijn de tickets voor Oktoberfeest Sittard 2019 te koop. U kunt deze tickets kopen via internet (online) en bij de fysieke voorverkoopadressen (offline). Mits voorradig kunt u ook aan de dagkassa op de avond zelf nog kaarten kopen. Per ticket/ kaart betaalt u servicekosten. Bij evenementen en festivals is het gebruikelijk om deze los van de ticketprijs te communiceren. Bij theater en bioscoop zitten de servicekosten verwerkt in de ticketprijs en merkt u dus niet dat u deze betaalt. Van deze servicekosten wordt de complete infrastructuur en het systeem betaald om de kaartverkoop te automatiseren. Het is niet mogelijk om tickets na aankoop te retourneren.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in het programma.

Servicekosten verschillen bij online en offline verkoop

Servicekosten online

Online betaalt u € 2,70 servicekosten per bestelling en € 1,00 servicekosten per ticket. 

 • Hoeveel tickets u ook koopt per bestelling, de servicekosten voor die hele bestelling zijn € 2,70 euro. Per ticket betaalt u altijd € 1,00.
 • U kunt online de volgende aantallen bestellen (maximaal per bestelling):
  - Frühe Vogel passe-partout:                4
  - Frühe Vogel balkon passe-partout   4
  - Passe-partout:                                        8
  - Balkon passe-partout:                          8  
  - Dagticket:                                                 10
  - Tafelreserveringen:                                2 per avond
  Dit is het maximale dat het systeem toe laat in verband met inkopen van grote hoeveelheden kaarten, die mogelijk weer worden doorverkocht.
 • U krijgt een e-mail met de tickets als PDF-bestand toegevoegd. U print het PDF-bestand uit en neemt deze mee naar de ingang.
 • U kunt de tickets ook laten opsturen per post. Let op: hiervoor betaalt u extra!

Servicekosten offline

Offline zijn kaarten te koop bij Music Machine, de VVV Limburgwinkel en Hendriks Mode Sittard. Hier betaalt u € 2,00 servicekosten per ticket. Hiervan gaat € 1,00 per ticket naar het voorverkoopadres.