Lees deze informatie goed door vóór het kopen van je tickets!

1. Passe-Partouts

Passe-partout

Met dit passe-partout heb je alle dagen toegang tot het Brand Weizen paviljoen van vrijdag 21 tot en met woensdag 26 oktober.

2. Dagtickets

Dagtickets

Dagtickets zijn alleen geldig op de avond en in het paviljoen waarvoor het ticket is gekocht.

Heb je vragen inzake tickets? Mail dan naar
 

Meer informatie over tickets

Vanaf 23 april om 16.00 uur zijn de tickets voor Oktoberfeest Sittard 2022 te koop. U kunt deze tickets kopen via internet (online) en bij Lederhosenland Sittard (offline). Mits voorradig kunt u ook aan de dagkassa op de avond zelf nog kaarten kopen. Per ticket/ kaart betaalt u servicekosten. Bij evenementen en festivals is het gebruikelijk om deze los van de ticketprijs te communiceren. Bij theater en bioscoop zitten de servicekosten verwerkt in de ticketprijs en merkt u dus niet dat u deze betaalt. Van deze servicekosten wordt de complete infrastructuur en het systeem betaald om de kaartverkoop te automatiseren. Het is niet mogelijk om tickets na aankoop te retourneren.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in het programma.

Servicekosten verschillen bij online en offline verkoop

Servicekosten online

Online betaalt u € 2,70 servicekosten per bestelling en € 1,00 servicekosten per ticket. 

  • Hoeveel tickets u ook koopt per bestelling, de servicekosten voor die hele bestelling zijn € 2,70 euro. Per ticket betaalt u altijd € 1,00.
  • U kunt online de volgende aantallen bestellen (maximaal per bestelling):
    - Passe-partout:                                        8
    - Dagticket:                                                 10
    Dit is het maximale dat het systeem toe laat in verband met inkopen van grote hoeveelheden kaarten, die mogelijk weer worden doorverkocht.
  • U krijgt een e-mail met de tickets als PDF-bestand toegevoegd. U print het PDF-bestand uit en neemt deze mee naar de ingang.
  • U kunt de tickets ook laten opsturen per post. Let op: hiervoor betaalt u extra!

Servicekosten offline

Tickets zijn tevens te koop bij Lederhosenland Sittard. Hier betaalt u € 2,00 servicekosten per ticket. Hiervan gaat € 1,00 per ticket naar het voorverkoopadres.