DIE GRUBERTALER

DIE GRUBERTALER

Als ze optreden, dan is het knallen! Florian, Michael en Reinhard Klingenchmid, drie jonge volbloedmuzikanten uit het schilderachtige Tirolse Volderberg zijn met Die Grubertaler, momenteel de meest succesvolle band in de scene.

Als een raket schieten ze omhoog in hun succesvolle carriere. De drie jonge sterren krijgen sympathie vanuit heel Europa, waar ze garant staan voor een Stimmungsparty ohne Ende!

Die Grubertaler hebben al vele awards op hun naam staan zoals de Grand Prix der Volksmusik 2004, de prestigieuze Herbert Roth Award, de overwinning van de "Hitparade Achim's". In oktober 2007 werd ze ook bekroond met de "Best of the Mountain" Music Award als meest succesvolle artiest van het jaar en kregen ze goud voor hun album "Lang lebe die volksmusik." Ondertussen hebben zij de harten van talloze fans reeds gestolen! De drie muzikanten hebben duidelijk plezier in het maken van muziek. Van elk optreden maken ze dankbaar gebruik door hun fans mee te nemen in eerlijke, pure maar vooral feestelijke Volksmusik! Die party geht loss!

Evenementen

Oostenrijkse avond Samstag