THE SUNCLUB

THE SUNCLUB

Tot in de verste uithoeken van deze wereld klinken sinds 1997 de zomerse klanken van “FIËSTA” van The Sunclub. Deze produktie is inmiddels een echte House-klassieker geworden. Jaydee, Typar & Atbe hebben in hun samenwerkingsverband The Sunclub, inmiddels 2 albums en een tiental singles afgeleverd. Waaronder een aantal regelrechte knallers als Fiësta de Los Tamborileros, Single Minded People, Fiësta '98, Wetsuit, Splash, Movin' on!, Bandoneon. De groep trad op in Brazilie, Thailand, Maleisie, Griekenland, Turkije, kortom overal waar The Sunclub op dat moment in de top 40 stond.

In de zomer van 2003 bestormde The Sunclub opnieuw overal ter wereld de hitlijsten met "SUMMERJAM 2003" Inmiddels in elke discotheek een dance – klassieker die maar liefst 9 weken op nummer 1 stond!

Sinds 2010 is The Sunclub helemaal terug "live on stage". Door de jarenlange ervaring weet The Sunclub inmiddels wat het is om de zaal tegen het plafond te knallen. Fiësta 4 ever is hun kreet, en Fiesta krijg je dan ook als ze langskomen! Kortom; THE SUNCLUB FIËSTA 4 EVER!

Evenementen

90-ties Party