Jan Smit

Jan Smit

Naast de traditionele huisband van het Boels Rental paviljoen ‘Wir Sind Spitze!’ kunnen bezoekers dit jaar tijdens Rosa Montag genieten van een extra artiest, niemand minder dan Jan Smit!

Jantje is Jan geworden en met zijn eigen realitysoap “Gewoon Jan Smit”, groeit hij uit tot een nationale knuffelbeer, die het Nederlandstalige lied nieuw leven inblaast. “Gewoon Jan Smit” wint in 2005 zelfs de Televizier Ring. Het aantal nummer een hits neemt toe, een Edison en Gouden Harp worden zijn deel en hij schittert in onderbroek op de catwalk in de tv-commercial van C&A. Het recept van het hernieuwde succes ligt tevens in het gegeven dat Jan de fans opzoekt en bij elke nieuwe single of album signeersessies in alle uithoeken van het land houdt en tevens telkens naast nationale radiozenders ook de regionale radiostations verblijdt met een bezoek.

Om de Oranje Leeuwinnen ook dit jaar alle steun te geven die ze verdienen schreef Jan Smit ‘Wij Zijn Nederland’ om samen met John De Bever te vertolken. Voeg daarbij het arrangement van André Rieu toe en de overweldigende commentaren van Jack Van Gelder en je hebt een nieuw ‘Oranje’ strijdlied.

Evenementen

Rosa Montag