21 t/m 26 
OKTOBER 2022
In de historische
binnenstad van Sittard
 
 

Parkeren

Parkeren

Dat kan in de Odaparking én in de Ligne Parking, beiden met een ingang ingang aan de Haspelsestraat. Beide overdekte parkings zijn supermodern en met 645 respectievelijk 386 parkeerplaatsen de grootste éénlaagse parking van Limburg.

Via de voetgangersuitgangen aan de Paardestraat en Haspelsestraat, en het Ligne plein bereikt u binnen 5 minuten de feestpaviljoens, de kermis en het centrum van Sittard. De ingang van de parkeergarages bevinden zich aan de Haspelsestraat.

Veilig

De parkeergarages zijn goed verlicht en er is overal cameratoezicht. Speciale loopgangen voor voetgangers zorgen ervoor dat u snel buiten bereik bent van auto’s. De 645 parkeervakken in de Odaparking en de 386 parkeervakken in de Ligne Parking zijn ruim van opzet. Er zijn veel plekken gereserveerd voor gehandicapten. Ook voor motoren zijn er speciale parkeerplekken.

Zijn de beide parkeergarages vol? Dan kunt u terecht op de extra parkeergelegenheid op het evenemententerrein (voormalige ziekenhuislocatie) aan de Heinseweg.

Openingstijden

De Odaparking én de Ligne Parking zijn 7 dagen per week 24 uur geopend. In de avonduren zijn de hekken gesloten. Rijdt u met uw auto tot aan deze hekken, dan openen ze vanzelf.