11 t/m 16
OKTOBER 2019
In de historische
binnenstad van Sittard

Overnachtingen

Hotel de Prins Sittard

Hotel de Prins Sittard

***
Rijksweg Zuid 25, Sittard | 700 m van de paviljoens

Hotel de Prins Sittard biedt sinds de dertiger jaren een gastvrij verblijf aan zijn gasten. Een groot deel van het hotel is in 2006 prachtig opgeknapt en het heeft sindsdien een modern en stijlvol interieur. Op 3 minuten lopen ligt het station en het stadscentrum van Sittard.
Oranje Hotel Sittard

Oranje Hotel Sittard & Appartement

***
Rijksweg Zuid 23, Sittard | 700 m van de paviljoens

Oranje Hotel Sittard en Appartement staat in het gezellige historische centrum van Sittard, op loopafstand van winkelcentrum en station. Het hotel biedt uitstekende voorzieningen voor een eerlijke prijs in combinatie met pure Limburgse gastvrijheid.
De Limbourg Sittard

Hotel de Limbourg Sittard

***
Markt 22, Sittard | 200 m van de paviljoens

Overdekte parking mogelijk op 150 meter. Hotel de Limbourg ligt in het centrum van Sittard, een stad met karakter. Op het befaamde Limbourg-terras kunt u aan de oude markt een Limburgse vlaai proeven. Sittard is een van de oudste plaatsen van Nederland. Andere historische plaatsen die u kunt bezoeken zijn Aken en Maastricht.
Hotel Merici Sittard

Hotel Merici Sittard

****
Oude Markt 25, Sittard | 150 m van de paviljoens

Overdekte parking mogelijk met ingang in het hotel. Midden in het hart van historisch Sittard. Hotel Merici Sittard is een droombeeld voor rustzoekers en cultuurliefhebbers. In het voormalige gerenoveerde klooster in het centrum van de Limburgse stad gaat een wereld van rust en orde open. De luxe en moderne faciliteiten vullen het verblijf perfect aan, zoals een shuttleservice naar vliegveld Maastricht-Aachen Airport.
Stadsboerderij Sittard

Stadsboerderij Sittard

Paardestraat 40, Sittard | 200 m van de paviljoens

Overdekte parking mogelijk op 50 meter. Bent u op zoek naar een confortabele overnachting in een uniek historisch pand? Dan bent u bij de Stadsboerderij aan het juiste adres. Dit rijksmonumentale pand, gelegen in het centrum van Sittard biedt u goede faciliteiten voor een eerlijke prijs.
Oktoberfeest Wiesencamping

Wiesencamping

Oktoberfeest sittard
Dé gezelligste gelegenheidscamping voor het oktoberfeest in Sittard.

Info volgt

Overige overnachtingen

 
Brand bier
Boels rental