13 t/m 18
OKTOBER
In de historische
binnenstad van Sittard

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De paviljoens van het Oktoberfeest liggen aan de Haspelsestraat op nog geen 5 minuten lopen vanaf het trein- en busstation! Ook de kermis start hier en vormt van hieruit een lint door de binnenstad.

Fiets

De gratis fietsenstalling aan de Paardestraat is ook in de avonduren geopend. Er is dan echter geen bewaking, dus sluit uw fiets goed af!

Auto

De Odaparking ligt onder het festivalterrein. Hier kunt u 24-uur per dag uw auto kwijt. Volg met uw auto de borden 'Odaparking'. Als u de Odaparking uit loopt, staat u midden op het evenemententerrein aan de Haspelsestraat. Is deze parkeerplaats vol? Dan kunt u terecht op de extra parkeergelegenheid parkeergarage Ligne.

Omleidingsroutes centrum Sittard

Er vinden momenteel werkzaamheden plaats op een aantal wegen rond het centrum van Sittard. Check hier de omleidingsroutes!

Let op! Bouwverkeer

Het festivalterrein van het Oktoberfeest grenst aan een van de grootste Sittard-Geleense bouwprojecten sinds jaren: Ligne. Tussen de Rijksweg Noord en de Haspelsestraat wordt hard gewerkt aan dé nieuwe ontmoetingsplek van Sittard, met hogeschool, bibliotheek, museum, filmhuis, winkels, (zorg)woningen en parkeergarage. De werkzaamheden voor Ligne gaan ook dit jaar gewoon door tijdens het Oktoberfeest. Op werkdagen rijdt er overdag geregeld bouwverkeer over de Rijksweg Noord, Linde en door de Haspelsestraat. Houd hier rekening mee! Verder raden wij automobilisten aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van de inrit van de Odaparking aan de Paardestraat. Dit voorkomt onnodig oponthoud bij de in- en uitrit van de Odaparking aan de Haspelsestraat.
 
Brand bier
Boels rental