22 t/m 27
OKTOBER 2021
In de historische
binnenstad van Sittard

16 t/m 21 oktober 2020

Het grootste najaarsfeest van het zuiden!

Start oktoberfeest 2021

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconden

Update april 2021

Liebe Freunde,

Normaal gesproken gaan we elk jaar in april, tijdens de dag van het ‘Deutschen Bieres’, live met de ticketverkoop en de programmapresentatie.

Precies een jaar geleden schreven we het bericht dat we de editie van 2020 moesten cancelen. We hadden goede hoop dat we een jaar later een positiever bericht konden delen.

Helaas is op dit moment nog te veel onduidelijk, waardoor we nog geen beslissing kunnen nemen over de volgende editie. We volgen natuurlijk alle updates rondom de maatregelen op de voet en zodra we meer kunnen vertellen komen we zo snel mogelijk bij jullie terug!

We hopen in een bizarre tijd dat onze trouwe bezoekers, onze crewleden, tentpachters, vrijwilligers, parademedewerkers en deelnemers, artiesten, geluid- en lichtleveranciers, kermisexploitanten, medewerkers veiligheid, tentenbouwers, bloemenleveranciers, ondernemers van de binnenstad Sittard, horeca van de binnenstad Sittard, toeleveringsbedrijven, sponsoren en alle andere partners in goede gezondheid blijven verkeren. Want dat is op dit moment het allerbelangrijkst.

Zorg voor jezelf en voor elkaar, we denken aan jullie!

Liebe Grüsse,

Oktoberfeest Sittard

Oktoberfeest Sittard in top 10 beste Oktoberfeesten van de wereld!

archief

Jawohl! Wij wisten het natuurlijk al lang, maar ook National Geographic is nu overtuigd van ons Oktoberfeest!

Nog meer reden om dit feest niet te mogen missen!